2. Théta firka terápiás rajzolás

Sok szeretettel várlak 2. Théta firka programomra, június 22-én, 10.00 órától!

Théta, mint théta tudatállapot. Rajz közben automatikusan ebbe a tudatállapotba kerülünk. Ez a tudatállapot olyan, mint az alvásciklusunk álom szakasza. Ebben a tudatállapotban az agyunk théta hullámokat bocsájt ki. Ez egy mély meditatív, stresszmentes állapot, melyet az energia gyógyászatban használunk. Maga a rajzolás folyamata egy stressz oldó, gyógyító és pihentető lelkiállapotot eredményez.
Firka, mert egyszerű mintákat és alakzatokat használunk. Semmi féle rajz tudást nem igényel. Mindemellett igazi kis műalkotások szokta születni a "firkálásból".

Az esemény INGYENES! Rajzlapot, filcet mi adunk, neked csak egy dolgod, hogy gyere és érezd jól magad!

"Vigh Rékának hívnak, 34 éves vagyok és van egy 7 éves kisfiam. Az utam elején még egyedülálló anyuka voltam. Ma már menyasszony vagyok. Holnap meg bármi lehetséges :)
2013 szeptemberében diagnosztizáltak mellrákkal áttétekkel és csupa rossz hírrel az életem tekintetében. Orvostól orvosig jártam, hogy csak egy kis reményt kapjak a gyógyulásra. Próbálkoztam alternatív módszerekkel, energia gyógyászattal, kemóval, hormonokkal... ma is rákos vagyok, de megtaláltam a reményt, méghozzá magamban. Jobb életem van, mint amiről valaha álmodni mertem volna. Tudom, hogy mindenkinek megvan az útja a gyógyuláshoz. Hosszabb-rövidebb úton, de mind eljuthatunk a célunkig és még azon is túl találhatjuk az életünk igazi értelmét. A személyes utunkat, ami még csak most kezdődik és amit a viszontagságaink nélkül nem találhatnánk meg.
Utam egy megállójához érve, tele tett vággyal adni szeretnék nektek. Valami olyasmit, ami átsegített engem a korházi sorbaállásokon, a végtelen várakozásokon és a legrosszabb ágyban fekvős napokon."Részvételi szándékodat kérlek, hogy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
E-mail címen jelezd legkésőbb 2016.06.19-ig.!!! (min. létszám 6 fő max. 14 fő)

Ha kérdésed van, akkor a 20 420 0375-ös telefonszámon szívesen válaszolok! Vígh Réka

Az esemény az alábbi linken megtekinthető:

https://www.facebook.com/events/137690426637147/?active_tab=posts